
Професійна обсмажування зелених зерен – це головний ключ до насиченого та незрівняного смаку кави. Ми завжди прагнемо досконалості, тому що знаємо – їй немає меж. Щоб кава ТМ “ORSO” завжди залишала по собі приємний післясмак, Ми детально опрацьовуємо кожен етап. На сьогоднішній день, “ORSO-TRADE” використовує новітнє обладнання конвекційних ростерів LORING.
Чому?
Саме ці ростери дозволяють швидко набирати і віддавати тепло, а значить накопичувати менше випромінювання протягом дня. Це дозволяє забезпечувати максимально високу стабільність смаку. А завдяки тому, що пальник винесений за межі корпусу, він ще й повертає очищене повітря в барабан, що знижує кількість викидів до мінімуму.
Кавові зерна з’являються у вигляді фруктового насіння з солодким та ароматним смаком і наше головне завдання – зберегти всі корисні властивості кави, завдяки унікальному стилю обсмажування.
Кожне кавове зернятко відрізняється. Клімат, висота зростання і грунт – це лише деякі з багатьох факторів, що визначають характер кави. З кожним разом ми починаємо прагнути до розробки ідеально збалансованих смакових профілів, які підкреслюють природні якості бобів.
Ми смажимо на Loring, тому що завдяки його передовим технічним властивостям ми підтримуємо незмінно високу якість з кожною партією. Обжарка з Loring більш ефективна і збільшує довговічність зерен. Loring дозволяє нам бути більш точними з обсмажуванням.